VAD ÄR SOFTWORLD WALKS?

Softworld Walks är ditt företags möjlighet att få coachning på interna uppgifter och fördelningen av dem. Som grafiskt kursföretag, känner vi väl till alla de utmaningar som kan uppstå under en grafisk process.

Därför erbjuder vi diskret att skicka en av våra experter till ditt företag för att studera arbetsmiljön, era arbetsuppgifter samt fördelningen av dem. Dessutom kommer vår expert att utvärdera vilka som är tidsrövarna i projektet.

Vi går runt under en dag och identifierar korrekturområden, arbetsflöden och fördelning av arbetsuppgifter. Vi frågar om hur dina anställda arbetar tillsammans och identifiera områden där effektiviteten kan förbättras.

Vi känner till de olika tidsrövarna i en grafisk process. Ofta finner man dem under transporten av en uppgift till en annan, och mer sällan i de enskilda arbetsmetoderna. Att identifiera och föreslå nya arbetssätt är ett ingripande som kan spara hundratals timmar för hela teamet. Att justerat dessa element skapar bättre trivsel, ökad produktivitet och effektivitet och är något som kan ses på företagets resultat.

Efter nära samtal med den som har ansvar för avdelningen, utarbetar vi en rapport som innehåller förslag på hur man eliminerar de identifierade tidsrövarna, ökar effektiviteten och förbättrar arbetsflödet för dina anställda.

Dessutom bokar vi ett tre timmars möte så att förslagen kan presenteras i dialog med beslutsfattaren.

Låter det som någonting för er?

Då är ni välkomna att kontakta oss och vi kan tala om hur allt kommer att föregå. Under samtalet talar vi också om era förväntningar.