VAD ÄR SOFTWORLD LOYAL?

Softworld Loyal är ett rekryteringskoncept som består av två delar. Den ena delen består av ren och skär rekrytering och den andra delen är uthyrning av personal.

LÅT OSS HITTA DIN NYA MEDARBETARE


Vi har under de senaste 20 åren specialiserat oss på att välja ett antal av Skandinaviens bästa instruktörer. Detta har gjort det möjligt för oss att identifiera talanger med de mänskliga och yrkesmässiga kvalifikationer som krävs för att lyckas i arbetslivet.

Det är människor som har den rätta kombinationen av att både vara professionella och målinriktade, men som också har empati och hög mänsklig förståelse.

VARFÖR SOFTWORLD LOYAL?


Vi har blivit uppmanade till att erbjuda denna service åt våra kunder eftersom vi rekryterar specialister som undervisar andra specialister. Vi befinner oss i en situation då vi med ett etablerat namn ett stort nätverk av specialister som är ambassadörer på marknaden, kan hjälpa din organisation att hitta ny personal.

Genom vårt omfattande nätverk kan vi introducera dig till kandidater som normalt inte är tillgängliga på marknaden vid första ögonkastet. Det är inte dem som normalt söker jobb via olika sidor, utan personer som redan har ett bra arbete och kanske söker nya utmaningar eller är redo att ta ett steg vidare. Det är den slags profiler som ditt företag oftast söker.

MÄNNISKAN FØRST


Vårt motto är människan först. Idén är baserad på det faktum att det är svårt att ändra en person, men lättare och bättre att utveckla för ditt företag rätt individ. När vi har hittat rätt man kommer resten av sig själv.

DESIGNA DIN EGNA MEDARBETARE


Inkluderat i priset erbjuder vi dessutom att träna upp den nyanställda. Det innebär att vi kan hitta en kandidat som har nästan allt för att bestrida posten, men kanske saknar en teknisk vinkel, eller en viss digitala insikt. Vi är redo att, som Nordens största leverantör av kurser inom Adobe och Apple, att utbilda och lyfta den nyanställda.

På så sätt kan du faktiskt designa din egen medarbetare som inte finns ute på marknaden med exakt de egenskaper och färdigheter du söker. Detta ger en unik konkurrensfördel.

HUR VÄLJER VI?


När vi hittar din nästa kandidat gör vi det utifrån intressanta profiler som är eftertraktade på marknaden och med de egenskaper du letar efter. Vårt specialistteam bestående av ambassadörer och resurser inom psykologi väljer 2-3 kandidater inom det du söker.

Om den slutgiltiga kandidaten mot förmodan inte skulle leva upp till era förväntningar efter 6 månader, finner vi kostnadsfritt en ny kandidat.

VILLKOR


Betalningen består av en och en halv månadslön. I priset ingår research, intervju, test och val av 2-3 medarbetare som passar till den önskade positionen.

Tycker du inte att kandidaterna lever upp till dina förväntningar, hittar vi nya. Om den nyanställda inte lever upp till dina krav inom 6 månader, skaffar vi också ny kandidat.

På så sätt kan du anställa en ny medarbetare på ett mycket flexibelt sätt – Så kallad ”Try and Hire”.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss i dag för ett informellt samtal om vad som är rätt för deras behov.